Ihminen on erikoinen eläin.

17.03.2021

"Ihminen on luomakunnan kruunu, sillä Jumala loi hänet omaksi kuvakseen (Moos. 1:27, 9:6)", sanotaan jo Raamatussa. 

Voimaeläimiltä olen oppinut, että ihminen on hyvin erikoinen eläin. Ihmisessä voivat ilmentyä vapaasti ja tietoisesti kaikki eläimissä esiintyvät erilaiset energiat eli voimat. Meissä on siis potentiaalia huomattavasti monipuolisempaan ja tietoisempaan kokemukseen elämästä, kuin muilla lajeilla. Ego tuo kuitenkin ihmisille suuria haasteita opetellessamme tietoisiksi energian mestareiksi.

Siinä missä muut eläimet luontaisesti ilmentävät niille tyypillisiä energioita, ihminen saattaa olla hyvinkin hukassa omien energioidensa kanssa. Opettelemme kantapään kautta, millaista on elämä, jos ego on ohjaksissa ja millaista se on sydämen ohjaamana.

 Tämä oppikoulu ei ole mikään pikakurssi, vaan kestää lukuisien elämien ajan. Jossain vaiheessa tietoisuus on vihdoin niin hereillä, että haluamme tietoisesti irrottautua egosta. Tästä alkaa tietoinen henkinen kasvu, joka on maan päällä vain ihmiselle mahdollista.

Ihmisen erikoisuus muihin eläimiin verrattuna on kykymme ryhtyä tietoisesi tarkastelemaan ja siten myös muuntamaan omia ajatuksiamme, tunteitamme ja toimintamallejamme. Ihmisellä on siis eläimiä suurempi mahdollisuus paitsi astua harhaan, myös ottaa opikseen ja kehittyä. 

Voimaeläinten kanssa työskentelyssä voit käyttää eläimiä apuna tunnistaaksesi ja parantaaksesi omia energioitasi.

Voimaeläimessä tietty energia on helposti tavoitettavissa, jolloin sen tunnistaminen ja vahvistaminen itsessäsi onnistuu myös helpommin.

Harjoittelu tekee mestarin, ja jonain päivänä olet tasapainossa kaikkien voimiesi kanssa, käyttäen niitä luontaisesti ja harmonisesti. Kun sydämesi on auki ja energia virtaa vapaasti, kaikki asettuu uomiinsa. Sinusta on tullut luomakunnan kruunu!


Suden Kutsun blogia kirjoittaa Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestin tuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. 

Olen valmiina auttamaan sinua henkisen kasvun haasteissasi voimaeläintulkinnoilla ja -maalauksilla, sekä tilaustyönä tehtävillä voimaannuttavilla maalauksilla. Katso kaikki palveluni täältä, verkkokaupan löydät täältä. Maksuttomasti voit tilata Voimaviestin sähköpostiisi tai nostaa voimaeläinkortin.