SUDEN KUTSUN BLOGI

 Jaan blogissa pohdintojani ja oivalluksiani henkisen kasvun polultani. 

Toivon, että voin auttaa sinua rakastamaan itseäsi entistä syvemmin, astumaan omaan voimaasi ja löytämään sisäisen rauhan tilan.  


Tämä on toinen osa artikkelisarjaan, jossa käyn läpi matkaa pelon rajoittamasta elämästä luonnolliseen ja tiedostavaan olemisen tilaan. Sarjan ensimmäisessä osassa kerroin, mitä tarkoittaa Luonnollinen Tiedostava Ihmisyys, sekä kävin lyhyesti läpi neljä askelta siihen palaamiseksi. Tässä toisessa osassa keskityn ensimmäiseen näistä askelista, joka...

Jokainen meistä on tullut joskus loukatuksi ja vihastunut, moni on jopa katkeroitunut. Tiedän ihmisiä, jotka ovat kantaneet kaunaa läpi elämänsä. Jotkut heistä sanovatkin suoraan, etteivät aio antaa kokemaansa vääryyttä ikinä anteeksi.

Mihin olemme kasvamassa? Miltä näyttää ihminen, joka on päästänyt irti pelosta ja elää täysin sydämen ohjaamana? Millainen on polku pelosta ja kontrollinhalusta luottamukseen ja vapauteen?

Jokainen eläinlaji kantaa omaa, itselleen tyypillistä energiaa. Pöllöt yhdistetään yleisesti viisauteen ja yön pimeydessä huhuilevina lintuina niissä on myös jotain hyvin salaperäistä ja mystistä. Syksyyn ja talveen pöllöjen energiat sopivat hyvin, kun ulkona on pimeää ja käännymme yhä enemmän sisään päin.

Kaikki me haluamme olla vapaita pelosta, epävarmuudesta, vihasta ja katkeruudesta. Jokainen haluaa pohjimmiltaan tuntea olevansa vapaa ja turvassa.

Yksi yleisimpiä aiheita, joihin asiakkaani pyytävät apua voimaeläimiltä on oma jaksaminen. Moni uupuu työssään tai muuten vaan elämässään. Tässä artikkelissa käyn lyhyesti läpi uupumisen syitä ja tuon sinulle viestiä kolmelta väkevältä voimaeläimeltä jaksamisen tueksi.

Voimaeläimet ja toteemieläimet ovat olleet monissa kulttuureissa tärkeitä. Eri eläinlajeihin on liitetty eri ominaisuuksia ja symbolisia merkityksiä. Erityisesti Pohjois-Amerikan intiaanit ovat pitäneet eläimiä siskoinaan ja veljinään, kuunnellen niiden opastusta ja tavoitellen niiden ominaisuuksia.

Oma voima on nykyisin suosittu puheenaihe, ja myös yritykseni Suden Kutsun slogan on "Astu omaan voimaasi". Olen kuitenkin huomannut, että ihmiset ymmärtävät oman voiman hyvin eri tavoin. Joillekin se tarkoittaa yksinkertaisesti uskallusta olla oma itsensä. Sitä ettei anna toisten vaikuttaa liiaksi elämäänsä, eikä pienennä itseään. Jotkut...

Ihmiskunta kamppailee edelleen runsauden ja niukkuuden teeman kanssa. Monet kokevat elämässään konkreettista puutetta ja köyhyyttä, toisilta puuttuu ystäviä, aikaa tai jotain, mitä ei ehkä osaa itsekään sanoiksi pukea. Puutteen tunne on kuitenkin aina merkkinä siitä, että runsauden oppiläksy on vielä kesken.

Suden Kutsun blogia kirjoittaa Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestin tuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Olen valmiina auttamaan sinua henkisen kasvun haasteissasi voimaeläintulkinnoilla ja -maalauksilla, sekä tilaustyönä tehtävillä voimaannuttavilla maalauksilla. Katso kaikki palveluni täältä. Maksuttomasti voit tilata Voimaviestin sähköpostiisi tai nostaa voimaeläinkortin