SUDEN KUTSUN BLOGI

 Jaan blogissa pohdintojani ja oivalluksiani henkisen kasvun polultani. Toivon, että voin auttaa sinua rakastamaan itseäsi entistä syvemmin, astumaan omaan voimaasi ja löytämään sisäisen rauhan tilan.  


Kaikki me haluamme olla vapaita pelosta, epävarmuudesta, vihasta ja katkeruudesta. Jokainen haluaa pohjimmiltaan tuntea olevansa vapaa ja turvassa.

Yksi yleisimpiä aiheita, joihin asiakkaani pyytävät apua voimaeläimiltä on oma jaksaminen. Moni uupuu työssään tai muuten vaan elämässään. Tässä artikkelissa käyn lyhyesti läpi uupumisen syitä ja tuon sinulle viestiä kolmelta väkevältä voimaeläimeltä jaksamisen tueksi.

Voimaeläimet ja toteemieläimet ovat olleet monissa kulttuureissa tärkeitä. Eri eläinlajeihin on liitetty eri ominaisuuksia ja symbolisia merkityksiä. Erityisesti Pohjois-Amerikan intiaanit ovat pitäneet eläimiä siskoinaan ja veljinään, kuunnellen niiden opastusta ja tavoitellen niiden ominaisuuksia.

Oma voima on nykyisin suosittu puheenaihe, ja myös yritykseni Suden Kutsun slogan on "Astu omaan voimaasi". Olen kuitenkin huomannut, että ihmiset ymmärtävät oman voiman hyvin eri tavoin. Joillekin se tarkoittaa yksinkertaisesti uskallusta olla oma itsensä. Sitä ettei anna toisten vaikuttaa liiaksi elämäänsä, eikä pienennä itseään. Jotkut...

Ihmiskunta kamppailee edelleen runsauden ja niukkuuden teeman kanssa. Monet kokevat elämässään konkreettista puutetta ja köyhyyttä, toisilta puuttuu ystäviä, aikaa tai jotain, mitä ei ehkä osaa itsekään sanoiksi pukea. Puutteen tunne on kuitenkin aina merkkinä siitä, että runsauden oppiläksy on vielä kesken.

Henkinen heräämiseni pärähti käyntiin parikymmentä vuotta sitten valtavalla ahdistuksella. Silloin suurin toiveeni oli, että voisin vain istua ulkosalla auringon paisteessa ja nauttia. Toivoin vain, että minulla olisi sisälläni rauha.

Marraskuun harmaus, paljaat puut ja matalalla roikkuvat pilvet. Mikä otollinen aika pysähtyä pohtimaan kuolemaa! Koska kuolema on väistämätön osa ihmisyyttä, on oltava sinut kuoleman kanssa voidakseen nauttia täysin elämästä. Siksi haluan jakaa sinulle tämän pohdintani, jonka myötä itse koin suuren helpotuksen kuolemanpelossani.

Tämä taulu lähti syntymään visiosta maalata iso, neliömuotoinen teos, jonka teemana on tuli. Sen enempää en tiennyt, millainen siitä tulisi, mutta tunne oli niin vahva, että lähdin matkaan.

Olemme eläneet jo noin puolitoista vuotta hyvin poikkeuksellista aikaa. Tuskin kukaan olisi uskonut silloin, kun tietty virus ensimmäisiä kertoja mainittiin, kuinka pitkään tämä erikoinen tilanne jatkuisi. Emmekä toki vieläkään tiedä koska tämä kaikki on ohi, ja millaisessa maailmassa sen jälkeen elämme.

Suden Kutsun blogia kirjoittaa Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestin tuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Olen valmiina auttamaan sinua henkisen kasvun haasteissasi voimaeläintulkinnoilla ja -maalauksilla, sekä tilaustyönä tehtävillä voimaannuttavilla maalauksilla. Katso kaikki palveluni täältä. Maksuttomasti voit tilata Voimaviestin sähköpostiisi tai nostaa voimaeläinkortin