TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin pitäjä: Suden Kutsu, Salakkamutka 10, 71750 Maaninka, y-tunnus: 2462905-7

Yhteyshenkilö:Tiina Tolvanen, Salakkamutka 10, 71750 Maaninka, puh 0409691041, tiina@sudenkutsu.com

Suden Kutsu kerää henkilötietoja ainoastaan asiakkaan itsensä ilmoittamana. Keräämme henkilötietoja asiakkuuden hoitamista ja markkinointia (sähköpostilista) varten. Oikeudellisena perusteena tähän ovat sopimus asiakkuudesta, jolloin tarvitsemme henkilötietosi tuotteiden ja palveluiden myymistä varten, tai suostumus markkinoinnista, eli sähköpostilistalle liittyminen.

Sekä tilauksen yhteydessä ilmoitetut tiedot, että sähköpostilistalle liittymistä varten ilmoitetut tiedot säilytetään sähköisessä muodossa salasanalla suojatuissa ympäristöissä, joihin yrityksessä vain rekisterin pitäjällä on pääsy. Henkilötietoihin on pääsy myös toiminnan kannalta välttämättömillä yhteistyökumppaneilla eli sähköpostiohjelmien, verkkosivuston ja laskutuspalvelun (Ukko.fi) toimittajilla. Asiakkuuden yhteydessä ilmoittamiasi tietoja luovutetaan tarvittaessa kuljetuspalveluja tarjoavien yritysten käyttöön (Posti, Matkahuolto, Shipit.fi), jotta tilaamasi tuotteet voidaan toimittaa sinulle sujuvasti. Muutoin henkilötietojasi ei luovuteta ulkopuolisille.

Henkilötietoja säilytetään yrityksemme rekistereissä niin kauan kuin se on asiakkuuden hoitamisen kannalta tarpeen. Kaikki saapuneet viestit ja yhteydenottopyynnöt, jotka on käsitelty ja joissa annetut tiedot on tarvittaessa siirretty asiakasrekisteriin tai sähköpostirekisteriin, poistetaan viipymättä (viimeistään 6 kk kuluessa). Sähköpostilistan rekisterissä tiedot säilyvät niin kauan kuin lista on aktiivinen, ja haluat olla mukana listalla. Asiakasrekisteri on Ukko.fi:n hallinnoima, heidän tietosuojakäytännöistään löydät tietoa täältä: https://www.ukko.fi/tietosuojakaytanto/

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa omat tietosi rekisteristämme ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista ottamalla yhteyttä sähköpostitse (tiina@sudenkutsu.com). Sinulla on myös koska tahansa oikeus pyytää markkinoinnin lopettamista eroamalla sähköpostilistalta uutiskirjeen lopussa olevan unsubscribe-linkin kautta tai ilmoittamalla eroamisesta sähköpostilla tiina@sudenkutsu.com.


Kiitos luottamuksestasi!