MINÄ JA SUDEN KUTSU

Olen Tiina Tolvanen, kuvataiteilija ja intuitiivinen voimaeläintulkitsija Maaningalta. 

Henkinen polkuni alkoi 2000 -luvun alkupuolella totaalisella uupumisella ja ahdistumisella. Minulla oli täysin seinä vastassa entisten elämänarvojeni ja -katsomukseni kanssa, joten jouduin kyseenalaistamaan käytännössä kaiken mihin olin siihen asti uskonut. Siitä alkoi pikkuhiljaa hahmottumaan uudenlainen polku ja matka kohti sisäisen rauhan tilaa, sekä omaa voimaa. Samalla polulla olen edelleen, vaikka näkemys ja ymmärrys muuttuvatkin koko ajan.

Voimaeläimet tulivat elämääni yllättäen vuonna 2017. Olin jokin aikaa sitten alkanut maalaamaan tauluja ja yllättäen minulle alkoi tulla vahvoja visioita eläinaiheisista kuvista. Aiheisiin liittyi aina vahva energia, ikäänkuin eläimellä olisi ollut viesti, jonka se halusi välittää. Aloin maalata näitä näkyjä tauluiksi.


Pikkuhiljaa aloin saada hyvin eläväisiä näkyjä voimaeläimistä eri tilanteissa. Kun omassa elämässäni oli jokin haaste, sain näyn tietystä eläimestä ja tunsin sen energian vahvana. 


Näistä voimaeläinnäyistä sain suurta apua ja helpotusta erilaisiin haasteisiin, suurempiin ja pienempiin. Eläimen tuoma energia oli niin selkeä ja vahva, että pystyin sen kautta tavoittamaan saman voiman myös itsessäni. Leijonan tuoman johtajuuden, tiikerin tuoman vahvuuden tai karhun maadoittuneisuuden. 


Jossain vaiheessa huomasin, että ajatellessani jotakin läheistä ihmistä ja hänen tilannettaan, minulle näytettiin hänen voimaeläimensä siihen hetkeen. En ollut tätä pyytänyt, enkä harjoitellut, se vain tapahtui. Niinpä aloin katsoa voimaeläinten viestejä muillekin heidän niin halutessaan.

Olen työskennellyt aiemmin nimellä Tiina Tolvanen Art and Awareness, mutta uudistin toimintaani vuoden 2021 alussa, jolloin myös nimi muuttui Suden Kutsuksi.

Suden Kutsu tarkoittaa minulle kutsua takaisin siihen luonnolliseen olotilaan, jossa vallitsee syvä rauha. Tuosta tilasta pääset käsiksi myös omaan, puhtaaseen luomisvoimaasi ja sitä kautta elämän runsauteen.


Suden ulvonnassa on alkukantaista voimaa, jotakin sanoinkuvaamatonta ja maagista. Se kuvastaa minulle kutsua takaisin juurillemme, takaisin omaan keskukseemme ja sydänyhteyteemme. Siihen olotilaan olemme kaikki pikkuhiljaa matkalla. Askel askeleelta kuljemme kotiin.

Taiteen ja henkisyyden lisäksi minulle tärkeitä asioita elämässä ovat perhe, luonnossa liikkuminen, käsityöt ja puutarhanhoito. Olen myös mukana Kristallipuolueen toiminnassa, joka on minulle yksi tapa luoda rehellisempää, rakkaudellisempaa ja oikeudenmukaisempaa maailmaa meille kaikille.