Näe maailma pöllöjen silmin! Viiden pöllön voimaeläinviestit.

23.10.2023


Jokainen eläinlaji kantaa omaa, itselleen tyypillistä energiaa. Pöllöt yhdistetään yleisesti viisauteen ja yön pimeydessä huhuilevina lintuina niissä on myös jotain hyvin salaperäistä ja mystistä. Syksyyn ja talveen pöllöjen energiat sopivat hyvin, kun ulkona on pimeää ja käännymme yhä enemmän sisään päin.


Minulle pöllöt tuovat usein viestin, joka liittyy jollakin tapaa tarkkanäköisyyteen ja tapaan nähdä ympäröivää todellisuutta. Kyse ei useinkaan ole fyysisestä näkemistä, vaan pikemminkin intuitiivisesta ymmärtämisestä ja suhtautumisesta asioihin. Englannin kielessä sanat YMMÄRTÄÄ ja NÄHDÄ ovatkin yksi ja sama sana: SEE. Tällaisesta näkemisestä pöllöt viestivät.


Olen huomannut että erilaiset pöllöt värähtelevät erilaista energiaa, vaikka viestivätkin samasta näkemisen teemasta. Esimerkiksi tornipöllö liittyy vahvasti toisen ihmisen näkemiseen rakkaudellisesti ja huuhkajaa maailman näkemiseen omasta voimasta käsin. Nähdessämme maailman pöllöjen silmin näemme sen siis laajemmin ja rakkaudellisemmin kuin silloin kun näkökykymme on egon rajoittama.


Olen koonnut tähän blogiin lyhyesti viiden tutun pöllölajin sanoman. Kurkistetaan siis miltä maailma näyttää näiden pöllöjen silmin!1. TUNTURIPÖLLÖ

Valkoinen tunturipöllö on pohjoisen luonnon upea ilmestys. Sen sulkapeite maastoutuu täydellisesti lumiseen tunturimaisemaan. Talvisen luonnon hiljaisuus ja valkoinen väri kuljettavat meidät hyvin tyhjään energiaan. 

Tunturipöllön viesti onkin: näe tyhjyys kaiken hälyn takana. Kaikkien arkisten tapahtumien ja muutosten taustalla on ikuinen tyhjyys ja hiljaisuus. Se on hengen koti ja tiedostaessasi tuon energian, sielullasi on joka hetki paikka missä levätä.

Voimalause: Näen tyhjyyden kaiken takana. 2. LAPINPÖLLÖ

Lapinpöllö on suuri ja komea pöllö, joka viihtyy pohjoisen havumetsissä. Korkealla puussa istuvan lapinpöllön edessä avautuvat mahtavat maisemat kauas erämaan ylitse.

Lapinpöllön energiassa on hyvin kauas suuntautunut katse. Se viestittää siitä, että suuretkin unelmat on mahdollista saavuttaa, kun asettaa itselleen selkeän tavoitteen. Visioi mielessäsi tavoitteesi ja polku tavoitteeseesi alkaa pikkuhiljaa muodostumaan. Uskalla unelmoida isosti ja lähteä unelmiasi kohti!

Voimalause: Näen unelmani toteutuneena. 3. HUUHKAJA

Huuhkajan energia on hyvin vahva ja itensiivinen. Sen oranssinpunaisten silmien katse on suorastaan läpitunkeva. Huuhkaja viestii maailman näkemisestä omasta voimasta käsin. 

Silloin kun olet vahvasti voimassasi, näet maailman hyvin eri tavalla voimattomana. Huuhkajan silmin näet maailman, joka on täynnä mahdollisuuksia. Näet maailman, jossa voit toteuttaa itseäsi ja saavuttaa tavoitteesi.

Voimalause: Näe maailman joka on mahdollisuuksia täynnä. 

4. TORNIPÖLLÖ

Tornipöllö on Suomessa hyvin harvinainen pöllö. Sillä on kauniit sydämenmuotoiset kasvot ja lempeät silmät. 

Voimaeläimenä tornipöllö viestii siitä, kuinka katsomme toinen toisiamme. Kun katson toista ihmistä tornipöllön viisaudella, näen läpi kaikista egon kerrostumista joita hänessä on. Näen kaiken läpi sen kauniin sielun, joka on tuon ihmisen todellinen olemus. Tässä energiassa voin suhtautua rakkaudella ja hyäksynnällä jokaiseen.

Voimalause: Näen toisessa ihmisessä hänen todellisen olemuksensa. 5. HELMIPÖLLÖ

Helmipöllö on suloinen pieni pöllö. Sen olemus on suorastaan hellyttävä. Helmipöllön lapsenomainen energia muistuttaa meitä siitä, kuinka voimme katsoa maailmaa lapsen silmin, avoimin mielin. Mitä jos et asettaisikaan rajoituksia sille mikä maailmassa voi olla totta ja mikä ei?

Etenkin luonnonhenget tulevat helmipöllön silmin näkyviksi. Pienet lapset eivät ole vielä rajoittaneet kykyä kommunikoida luonnonhenkien kanssa, ja luopumalla aikuisen kyynistyneestä ajattelusta, voimme avata tietoisuutemme uudelleen tonttujen, keijujen, maahisten ja muiden luonnon henkien energioille. Elämä on paljon monimuotoisempaa ja laajempaa kuin ensinäkemältä saattaisi arvatakaan!

Voimalause: Näen maailman lapsen silmin.

Näiden viiden pöllön energioihin samaistumalla tapasi katsoa ympäröivää todellisuutta tulee varmasti muuttumaan. Palauta siis aika ajoin mieleesi, kuinka pöllö katsoisi tätä tilannetta. Muista myös, että voit koska tahansa pyytää voimaeläinten opastusta avuksesi. Pidä vain mielesi ja aistisi avoimina, jotta viestit voivat tavoittaa sinut.

Ihanan mystistä syksyn ja talven aikaa, sekä pöllöjen voimaa sinulle!Suden Kutsun blogia kirjoittaa Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestin tuoja ja kuvataiteilija. Olen valmiina auttamaan sinua henkisen kasvun haasteissasi voimaeläintulkinnoilla ja -maalauksilla, sekä tilaustyönä tehtävillä voimaannuttavilla maalauksilla. Katso kaikki palveluni täältä, verkkokauppa löytyy täältä. Maksuttomasti voit tilata Voimaviestin sähköpostiisi tai nostaa voimaeläinkortin.