Intuitiivinen voimaeläintulkinta

Intuitiivinen voimaeläintulkinta on selvänäköinen tulkinta, jossa katson mitä voimaeläimesi viestittävät sinulle juuri nyt.

Jokainen tulkinta on erilainen, ja voimaeläin (tai eläimet) näyttäytyy aina tilanteen mukaan eri tavalla. Usein eläin on tietynlaisessa ympäristössä ja toimii tavalla, jolla on merkitystä viestin kannalta. Esimerkiksi korkealla lentävä kotka viestii laajasta näkökulmasta asioihin ja henkisyydestä, kun taas puun oksalla istuva kotka voi muistuttaa tarpeesta maadoittaa henkistä näkökulmaa.

Näyssä välittyy erilaisia energioita, joiden perusteella tulkitsen näkemääni. Toki sinä itse olet lopulta paras tulkitsija sille, mitä tulkinta sinulle merkitsee.

Voit määritellä aiheen, johon toivot selvennystä (esim. työtilanne, parisuhde, oma jaksaminen jne.). Voin myös pyytää voimaeläimiltä viestiä yleisesti tähän hetkeen. Voin myös pyytää toteemiläintäsi näyttäytymään. Kerro toiveistasi tulkinnan suhteen tilausta tehdessäsi Lisätietoja -kohdassa.

Voit ostaa ja maksaa tulkinnan verkkokaupassa. Teen tulkinnan pääsääntöisesti viikon kuluessa ja toimitan sen sinulle sähköpostilla.

24,90 €