VOIMAELÄINMAALAUS JA -PIIRROS

Voimeläimet ja niiden energiat tulevat kauniilla tavalla esiin taiteessa. Teen maalauksia ja piirroksia voimaeläimistä tulkintojen pohjalta, tai asiakkaan toiveiden pohjalta.

Tässä voit tutustua tarkemmin voimaeläinmaalauksen syntyprosessiin. Hinnasto ja muut tiedot löytyvät sivun alareunasta. Laita viestiä, jos sinulla on kysyttävää, kerron mielelläni lisää!

Teen ensin intuitiivisen voimaeläintulkinnan ja luonnostelen sitten sen pohjalta puukynillä maalauksen. Joskus asiakkaalla on jo alunperin mielessään eläin, josta hän haluaa maalauksen. Esimerkiksi kuvan korppi oli asiakkaan toive, jota lähdettiin sitten yhdessä kehittelemään maalaukseksi.

Teen kaikki maalaukset akryylimaaleilla pinkopohjille. Tällainen maalaus kuivuu nopeasti ja on kevyt ripustettava.

Siinä vaiheessa kun aloitan maalaamisen, tilaus on sitova. Lähetän kuvan valmiista työstä sinulle ja tarvittaessa voimme vielä tehdä muutoksia tässä vaiheessa. Tavoitteeni on aina, että maalaus heijastaa sitä energiaa mikä voimaeläintulkinnassa tai yhdessä suunnitellessa on välittynyt. 

Maalaan aina myös taulun noin 2 cm leveät reunat. Näin maalaus on siisti joka puolelta, eikä vaadi kehystystä.  Niinpä se voidaan ripustaa vaikka heti seinälle!

Edullinen vaihtoehto maalaukselle on voimaeläinpiirros, jonka teen akvarellikynillä laadukkaalle A4 -kokoiselle akvarellipaperille.

Voimaeläinmaalaus on myös persoonallinen osa sisustusta!

HINNASTO:

1) Voimaeläinmaalaus 33x41 cm, hinta 139 € (sis. alv 10%)

2) Voimaeläinmaalaus 38x46 cm, hinta 159 € (sis. alv 10%)

3)  Voimaeläinmaalaus 46x55 cm, hinta 189 € (sis. alv 10%)

4) Voimaeläinpiirros, noin A4, hinta 48 € + toimitus 4,90 € (sis. alv 10%)

Hinnat sisältävät voimaeläintulkinnan, ja maalausten hinta myös toimituksen. Tilata voit verkkokaupan kautta.

Myös muut taulukoot ovat mahdollisia ja niiden hinnat sovitaan tapauskohtaisesti. Ota tällöin yhteyttä sähköpostilla tiina@sudenkutsu.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.