Taulujen tarinoita: Tulisielu

02.06.2022

Tämä taulu lähti syntymään visiosta maalata iso, neliömuotoinen teos, jonka teemana on tuli. Sen enempää en tiennyt, millainen siitä tulisi, mutta tunne oli niin vahva, että lähdin matkaan.

Valitsin 70x70 cm pohjan ja ryhdyin maalaamaan. Ensimmäiset kerrokset olivat hyvin keltaisia ja kiemuraisia. Paljon mielenkiintoisia muotoja ja värejä tuli esiin, mutta en saanut vielä oikein taulun energiasta kiinni. 

Pikkuhiljaa työhön alkoi tulla enemmän punaista ja yhtäkkiä keskellä ilmestyi muoto, joka muistutti hieman kukan terälehtiä. Se tuntui merkitykselliseltä, joten jatkoin sitä eteenpäin. Näitä terälehtimäisiä muotoja tuli lisää, samoin rouheampaan tekstuuria.

Saatuani maalauksen loppusuoralle, nimi tuli heti kun katselin sitä: Tulisielu.

Tämä taulu kertoo siitä ehtymättömästä, ikuisesta tulesta, joka meissä jokaisessa palaa. 

Ja kuinka se, joka uskaltaa antaa tuon tulen roihuta, saa nauttia elämän runsaudesta.

Tulisieluinen ihminen elää hetkessä ja antaa kaikkensa. Hän myös saa runsain mitoin takaisin.

Tulisieluinen ihminen näkee pienissä yksityiskohdissa koko universumin. Hän haltioituu sadepisaran viileydestä, ruusun tuoksusta ja linnun laulusta. Tulisielu elää täysillä tässä ja nyt.

Vaikka kaikki muu on ohimenevää, sielusi tuli ei sammu koskaan.


Suden Kutsun blogia kirjoittaa Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestin tuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. 

Olen valmiina auttamaan sinua henkisen kasvun haasteissasi voimaeläintulkinnoilla ja -maalauksilla, sekä tilaustyönä tehtävillä voimaannuttavilla maalauksilla. Katso kaikki palveluni täältä. Maksuttomasti voit tilata Voimaviestin sähköpostiisi tai nostaa voimaeläinkortin.