Voimaeläinpiirros A4 (sisältää tulkinnan)

Intuitiivisen tulkinnan pohjalta tehty voimaeläinmaalaus tuo voimaeläimesi viestin kauniisti näkyväksi. Näin sen energiaan on helppo palata kerta toisensa jälkeen. 

Teen piirroksen laadukkaalle ja tukevalle A4 -kokoiselle akvarellipaperille, akvarellikynillä. Lopputulos on puukynien ja akvarellin välimuoto. 

Intuitiivinen voimaeläintulkinta on selvänäköinen tulkinta, jossa katson mitä voimaeläimesi viestittävät sinulle juuri nyt. Lue lisää voimaeläintulkinnasta.

Voit määritellä aiheen, johon toivot selvennystä (esim. työtilanne, parisuhde, oma jaksaminen jne.). Voin myös pyytää voimaeläimiltä viestiä yleisesti tähän hetkeen.

Voit ostaa ja maksaa tilauksen verkkokaupassa. Valitse toimitustavaksi kirjeposti korteille ja voimaeläinpiirroksille. Teen tulkinnan ja piirroksen pääsääntöisesti viikon kuluessa tilauksesta, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa. Olen sähköpostilla yhteydessä kun tulkinta on tehty, joten voit myös esittää toiveita piirroksen suhteen siinä vaiheessa. Kuvan valmistuttua postitan sen sinulle. Tulkinnan toimitusaika on viikko ja piirroksen kaksi viikkoa. Piirroksen toimitusmaksu on 4,90 € (lähetetään turvallisuussyistä pakettina).

48,00 €