VOIMAELÄINTULKINTA

Intuitiivinen voimaeläintulkinta on ihana ja lempeä tapa saada voimaeläinten opastusta juuri tähän hetkeen.

Voimaeläimet kuvastavat erilaisia energioita ja tulkinnassa minulle näyttäytyy yksi tai useampi eläin, joilla on juuri tähän hetkeen sinulle sopivaa energiaa ja opastusta.

Tulkintaa tehdessäni hiljennyn ja pyydän voimaeläintäsi näyttäytymään minulle. Toisinaan eläin ilmestyy heti, joskus joudun odottelemaan hetken.


Saamani näyt ovat aina hyvin eläväisiä, ihan kuin pientä videopätkää katselisi! Eläimet usein touhuavat jotain sellaista, mikä on viestin kannalta merkityksellistä. 

Jotain yksityiskohtaa eläimessä tai sen toiminnassa voidaan tuoda hyvin tarkasti esiin. Esimerkiksi lentävä kotka symboloi asioiden näkemistä laajasta perspektiivistä. Korkealla puussa istuva kotka, jonka oksan ympäri kietoutuvia varpaita näytetään tarkasti, symboloi taas korkean tietoisuuden ankkuroimista maahan, eli maayhteyden säilyttämistä vaikka tietoisuus olisikin "pilvissä". Sama eläin voi siis tuoda hieman erilaista viestiä tilanteesta riippuen. Saamani näyt ja viestit ovat aina hyvin rakkaudellisia, voimaannuttavia ja kannustavia.

Intuitiivisen voimaeläintulkinnan hinta on 24,90 € (sis. alv 24%). Tulkinnan voit ostaa verkkokaupasta ja maksaa joko PayPalin kautta tai verkkopankissasi (maksutiedot saat tilausvahvistuksen mukana sähköpostiisi). Teen tulkinnan noin viikon kuluessa maksun kirjautumisesta ja toimitan sen aiheeseen sopivan valokuvan kanssa sähköpostilla.


Voimaeläintulkinnan voi ostaa myös lahjaksi! Tällöin lähetän sinulle sähköisen lahjakortin, jonka voit toimittaa edelleen lahjan saajalle. Tulkinnan teen sitten kun lahjan saaja ottaa minuun yhteyttä. Katso lahjakorttivaihtoehdot täältä