ABSTRAKTI TAIDE

Abstrakti taide on tapa ilmaista energioita, tunnelmia ja tunnetiloja, joita on vaikea sanoin kuvata. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan.

Abstraktin taiteen tekeminen on minulle tutkimusmatka itseeni ja maailmaan. Lopulta kaikki, mitä löydän ympäröivästä maailmasta, löydän myös itsestäni. Kaikki luonnossa ja muissa ihmisissä resonoi myös minussa.

Abstraktin taiteen maalaaminen on minulle prosessi, jota en edes yritä hallita. Lähden matkalle siveltimien, maalien ja muiden työvälineiden kanssa. Minulla on jokin aavistus siitä, mihin olen menossa, mutta määränpää varmistuu vasta pikkuhiljaa työtä tehdessä. Kuuntelen herkällä korvalla intuitiotani, mikä kuvassa resonoi ja mikä ei. Etene sinne, minne sieluni minua kuljettaa. Jossain vaiheessa huomaan olevani perillä ja työ on saanut muotonsa.

Valmiita abstrakteja maalauksiani löydät täältä. Voit myös tilata minulta maalauksen oman ideasi pohjalta. Suunnitellaan yhdessä ja katsotaan mitä syntyy. Abstrakteissa tilaustöissä ei ole ostopakkoa, sillä lopputulosta on mahdotonta etukäteen ennakoida vaikka aihe olisikin yhdessä mietitty. Voit siis tehdä ostopäätöksen vasta työn valmistuttua.