Sillanrakentaja, 2024. (Myynnissä)
Sillanrakentaja, 2024. (Myynnissä)
Runsaus, 2023. (Myynnissä)
Runsaus, 2023. (Myynnissä)

ABSTRAKTI TAIDE

Abstrakti taide on tapa ilmaista energioita, tunnelmia ja tunnetiloja, joita on vaikea sanoin kuvata. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan.

Abstraktin taiteen tekeminen on minulle tutkimusmatka itseeni ja maailmaan. Lopulta kaikki, mitä löydän ympäröivästä maailmasta, löydän myös itsestäni. Kaikki luonnossa ja muissa ihmisissä resonoi myös minussa.

Abstraktin taiteen maalaaminen on minulle prosessi, jota en edes yritä hallita. Lähden matkalle siveltimien, maalien ja muiden työvälineiden kanssa. Minulla on korkeintaan aavistus siitä, mihin olen menossa, mutta määränpää varmistuu vasta pikkuhiljaa työtä tehdessä. Kuuntelen herkällä korvalla intuitiotani, mikä kuvassa resonoi ja mikä ei. Etenen sinne, minne sieluni minua kuljettaa. Jossain vaiheessa huomaan olevani perillä ja työ on saanut muotonsa.

Valmiita abstrakteja maalauksiani löydät verkkokaupastaniVoit myös tilata minulta maalauksen oman ideasi pohjalta. Voimauttava maalaus suunnitellaan niin, että se tuo esille sellaisia energioita, joita erityisesti kaipaat tueksesi juuri nyt. Laita siis viestiä, jos haluat tilaustyönä tehdyn taideteoksen! Tilaustyönä tehdyllä abstraktilla teoksella ei ole ostopakkoa, sillä lopputulosta on mahdotonta täysin ennalta sopia.