MYYTÄVÄ TAIDE


Tällä sivulla esiteltävät työt ovat valmiina uuteen kotiin.


Teen myös tilaustöitä, joten mikäli sinulla on mielessäsi idea maalauksesta, ota yhteyttä! Suunnittelu ei maksa mitään, vasta kun suunnitelma on tehty ja alan maalaamaan, tilaus on sitova. 

Kaikki maalaukset ovat ripustusvalmiita eli reunat on maalattu siististi taulua mukaillen, taulu on viimeistelty vernissalla ja taakse on pingotettu rautalanka ripustamista varten. Toki taulun voi halutessaan myös kehystää alan liikkeessä. Taulun mukana tulee aitoustodistus.

Tilaustyöt hinnoittelen tapauskohtaisesti, mutta voimaeläinmaalauksille on oma hinnastonsa täällä. Myös osamaksu kahdessa erässä on mahdollinen. Laita viestiä tästä tai osoitteella tiina@sudenkutsu.com

Taulujen tekijänoikeudet säilyvät aina taiteilijalla, ellei muusta sovita. Tilaustöiden kuvia en käytä tuotteisiin, mutta muista saatan painattaa esim. kortteja tai julisteita, tai sopia kuvien käytöstä muiden yhteistyötahojen kanssa.

ABSTRAKTIT MAALAUKSET

Inventaario käynnissä, joten nyt kaikki nämä abstraktit teokset -30% normaalihinnoista! Laita viestiä yhteydenotto -lomakkeella, somessa @sudenkutsu tai meilitse tiina@sudenkutsu.com.


VOIMAELÄINMAALAUKSET

Inventaario käynnissä, joten nyt kaikki nämä voimaeläinteokset -30% normaalihinnoista!
Laita viestiä yhteydenotto -lomakkeella, somessa @sudenkutsu tai meilitse tiina@sudenkutsu.com.