SUDEN KUTSUN BLOGI

 Jaan blogissa pohdintojani ja oivalluksiani henkisen kasvun polultani. 

Toivon, että voin auttaa sinua rakastamaan itseäsi entistä syvemmin, astumaan omaan voimaasi ja löytämään sisäisen rauhan tilan.  


Marraskuun harmaus, paljaat puut ja matalalla roikkuvat pilvet. Mikä otollinen aika pysähtyä pohtimaan kuolemaa! Koska kuolema on väistämätön osa ihmisyyttä, on oltava sinut kuoleman kanssa voidakseen nauttia täysin elämästä. Siksi haluan jakaa sinulle tämän pohdintani, jonka myötä itse koin suuren helpotuksen kuolemanpelossani.

Tämä taulu lähti syntymään visiosta maalata iso, neliömuotoinen teos, jonka teemana on tuli. Sen enempää en tiennyt, millainen siitä tulisi, mutta tunne oli niin vahva, että lähdin matkaan.

Olemme eläneet jo noin puolitoista vuotta hyvin poikkeuksellista aikaa. Tuskin kukaan olisi uskonut silloin, kun tietty virus ensimmäisiä kertoja mainittiin, kuinka pitkään tämä erikoinen tilanne jatkuisi. Emmekä toki vieläkään tiedä koska tämä kaikki on ohi, ja millaisessa maailmassa sen jälkeen elämme.

Olen kuullut monen henkisen polun kulkijan kertovan uupumuksestaan ja voimattomuudestaan. Itse olen kärsinyt noista oireista enemmän tai vähemmän viimeiset 20 vuotta. Diagnooseja on tehty, syitä on löydetty ja helpotustakin olen saanut. Kuitenkin jokin jäi aina puuttumaan ja olo jäi voimattomaksi.

"Ihminen on luomakunnan kruunu, sillä Jumala loi hänet omaksi kuvakseen (Moos. 1:27, 9:6)", sanotaan jo Raamatussa.

Julkaisen uudelleen tämän edellisessä blogissa julkaisemani runon. Mielestäni se kuvaa hyvin pohdiskelujani siitä, kuka minä oikeastaan olen.

Suden Kutsun blogia kirjoittaa Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestin tuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Olen valmiina auttamaan sinua henkisen kasvun haasteissasi voimaeläintulkinnoilla ja -maalauksilla, sekä tilaustyönä tehtävillä voimaannuttavilla maalauksilla. Katso kaikki palveluni täältä. Maksuttomasti voit tilata Voimaviestin sähköpostiisi tai nostaa voimaeläinkortin